Få upplevelser berör på samma sätt som ett intimt musikframträdande. Här är listan med de mest intressanta rösterna 2020 som garanterar rysningar ända ut i fingerspetsarna.

Lyssna och njut! Är du nyfiken kan du såklart spana in deras profiler på Gigital.

Alessandra

Alessandra är den Stockholmsbaserade artisten, låtskrivaren och producenten med rötter i Schweiz, Frankrike och Sverige. 2016 vann hon Årets nykomling på Dennis Pop Awards och i år är nominerad i hela tre kategorier. Hennes musik är en melodisk kombination av en riktigt mäktig röst och melankoliska texter. Mixa Adele och Lana Del Ray och du får Alessandra.

Se Alessandras profil här

Alessandra - Your River

Julia Clara

Julia Clara från Åland har gjort sig ett namn världen över efter att en av hennes singlar blev soundtrack till en Netflixserie. Hon har synts på allt från ifrån Popaganda och Sofar, samt turnéat i Europa, USA och Taiwan. Tung och minimalistisk dark-pop som lämnar ingen oberörd är vad man kan förvänta sig när Julia Clara står på scen.

Se Julia Claras profil här

Julia Clara - Shiver

Jobe

JOBE har släppt egenskriven musik sedan 2016 och med diverse gästframträdanden har han etablerat sig som en genuin och äkta låtskrivare som berör och som inte tvekar att skriva om svåra och jobbiga ämnen så som psykisk ohälsa, förlust och missbruk.

Se Jobes profil här

Jobe - Önskar Du Var Här

Eve Jones

Eve Jones är en låtskrivare, vokalist och producent sedan fyra år tillbaka. 2019 deltog Eve Jones i Livekarusellen där hon tog sig hela vägen till final. En mjuk men tuff röst präglar Eve Jones sound och hon bjuder gärna på en mix av original och covers – akustiskt eller med egenproducerade backtracks.

Se Eve Jones profil här

Illicite ft Eve Jones - Where Do We Go

Sean Bradford

Sean Bradford gör emotionell dansmusik som speglar hans karriär på Broadway i New York och inspireras av musikscenen i Berlin. Seans signaturstil är en blandning av elektronisk underground med mainstream-element. Sean Bradford har över sju miljoner streams på Spotify och hittas med jämna mellanrum på Spotifys virala topplistor.

Se Sean Bradfords profil här

Sean Bradford - 44th and 8th

Saga Back

Saga Back är artisten bakom den kraftfulla rösten som hyllats av media - inte minst av Nöjesguiden, Gaffa, SVT, TV4 för att nämna några. Saga Back skapar förmedlar ärliga känslor med sin musik och röst. Hon har släppt tre låtar, som har tagit henne hela vägen till P3 och tickar uppemot 2,5 miljoner streams på Spotify. När man får en glimt av henne live kan man förvänta sig allt från storslagen konsert ackompanjerat av ett liveband eller en avskalad konsert där Sagas röst får skina i sin egen glans.

Se Saga Backs profil här

Saga Back - Heaven's Not Ready

Calle Nilsson & Artilleriet

Med träffsäker känsla för melodi och text är Calle Nilsson en ny, lovande stjärna på den svenska pophimlen. Calle & ARTILLERIET har hyllats för sin energiska liveshow och är aktuell med sitt debutalbum som producerats av Lennart Östlund (ABBA, Ted Gärdestad m.fl.) & Viktor B. Lundin (Linnea Henriksson, Johnossi, Hanna Järver m.fl.)

Se Calle Nilsson & Artilleriets profil här

Calle Nilsson - Vi Älskar Dom Som Sårar Oss & Sårar Dom Som Älskar Oss

--

Är du nyfiken på andra liveartister och DJ:s som du kan hitta och boka direkt på Gigital? Se Gigitals utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att det är helt gratis att använda sig av Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com