Med ett riktigt bra liveband kan du lyfta vilket event som helst till nya nivåer! Vi på Gigital har valt ut fem av våra favorit-liveband som skulle rocka på ett företagsevent, mingel eller en fest.


Dröm

DRÖM är det perfekta livebandet för alla event. Bandet spelar allt från pop till rock, Stevie till Avicii, bröllopsvals till dansgolv.

Dröm

👉 Läs mer och boka Dröm här

Popcorn

POPCORN är ett event/partyband med en bred repertoar och hög underhållningsfaktor, och spelar allt från 60-talet och framåt inom pop, rock, soul, m.m.

Popcorn

👉 Läs mer och boka Popcorn här

Juni

Juni är bandet som lyser upp er företagsfest, event eller privatfest och ger er en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Juni

👉 Läs mer och boka Juni här

Kassett

Kassett är den moderna trion som levererar musikalisk precision i gränslandet mellan jazz, pop & soul. De har stor vana av att spela på olika typer av event såsom lounge, mingel och fester.

Kassett

👉 Läs mer och boka Kassett här

Prima

Prima är ett event/partyband baserat i Stockholm. Tillsammans brinner vi för musik och vill göra ert event så lyckat som möjligt genom att leverera musik som lyfter just ditt event till högsta nivå!

Prima

👉 Läs mer och boka Prima här

Har du frågor eller funderingar kan du enkelt kontakta oss på info@gigital.com

--

Är du nyfiken på andra liveartister och DJ:s som du kan hitta och boka direkt på Gigital? Se Gigitals utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att det är helt gratis att använda sig av Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com'