Det finns få branscher som musikbranschen, på gott och ont. Det är en fantastisk källa till underhållning som upplevs och uppskattas av miljarder människor världen över.

Många drömmer om en musikkarriär, att stå på scen och att kunna framföra sin kreativitet för massorna. Dock är verkligheten för de allra flesta artister allt annat än glamourös. Oschyssta villkor, dåligt betalt och oförmånliga avtal med mellanhänder är en standard som få vågar utmana.

Allra värst är det inom livemusiken, som är den främsta inkomstkällan för många artister. Medan mellanhänder lägger sin fokus på de stora stjärnorna och att dra upp arvodena hamnar artisterna som är på väg upp i ett limbo som kantas av exklusiva avtal och tomma löften om gigs.

Samtidigt är efterfrågan på livemusik högre än någonsin. Både festivaler, företagsevenemang och nöjesaktörer är ute efter spännande nya akter som ger publiken en oförglömlig kväll.

Men hittills har det varit onödigt dyrt och krångligt att hitta och boka artister.

Det är just därför Gigital finns.

Gigital gör livemusiken mer tillgänglig så att fler kan jobba med sin passion. Genom att erbjuda en transparent bokningsprocess och tydliga priser och avgifter hjälper vi både artister och kunder att skapa fantastiska saker ihop.

Det ska inte vara svårare än så. Gigs till artister. Artister till gigs.

--

Vill du boka artister eller DJ:s till ditt event? Spana in vårt utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att registrering alltid är gratis på Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com