DJ-duon TOTAL fann varandra sommaren 2017. Innan det hade Jennifer Norrhamn och Josefine Sjöstrand fyllt dansgolven runt om i Sverige på egen hand. Man brukar säga att man inte ska förändra ett lyckat koncept, men tjejerna var nyfikna på vad som händer när man slår ihop två lyckade koncept. TOTAL är resultatet av just det.

Med ett flertal stora spelningar i ryggen vet TOTAL hur de översätter sina starka personligheter till explosiv energi i DJ-båset.

Ett av TOTALs stora gigminnen är Dreamhack Winter 2018, som de blev bokade till via Gigital. LAN-partyt Dreamhack har anordnats sedan 2001 och har sedan dess blivit världens största dataspelsfestival.

Hur laddar man upp inför en stort gig som på Dreamhack?

Vi vill alltid ha ett unikt sound och en explosiv energi, därför är förberedelser och pepp otroligt viktigt för oss. Hur vi ska bygga upp vårt set, och vad vi kan göra för att få publiken att känna sig som en del av vår show. Även positivitet och stöttning är något som vi värdesätter högt inför ett gig.

Vilka förväntningar hade ni på DHW18?

Vi brukar försöka att aldrig ha några förväntningar. Vi går alltid in med inställningen att göra vårt allra bästa oavsett vad det är för typ av gig. Att ha förväntningar kan ibland vara en nackdel enligt oss.

Vad var det bästa med DHW18?

Det bästa var att vi körde vår grej till 100% vilket visade sig bli extremt uppskattat. Vi connectade med publiken redan från start, och när det var dags för oss att gå av ville vi bara fortsätta. Det var en magisk känsla när hela lokalen ropade "en gång till, en gång till" om och om igen.

Det hade varit svårt att förvänta sig något annat när TOTAL står för musiken. 🔥

Total på Dreamhack

För en grym spelning med massor av energi, boka dj-duon TOTAL här!

--

Är du nyfiken på andra liveartister och DJ:s som du kan hitta och boka direkt på Gigital? Se Gigitals utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att det är helt gratis att använda sig av Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com'