Oavsett om du planerar ett sofistikerat företagsevent, ett julbord eller en födelsedagsfest kan jazz vara ett perfekt komplement till den känslan du vill skapa. Nedan hittar du jazzakter som passar alla typer av event.

Jazz med sång

Cajsa Frangquist

📍 Västerås

En kommande världsstjärna. Soul i stil med vilken storhet som helst på andra sidan Atlanten. Har jämförts med band som Brand New Heavies och artister som Sade. Har bl.a. uppträtt på Nobelfestens efterfest 2019. Fyrfaldig finalist i P4 Nästa.

Se mer från Cajsa Frangquist på artistens Gigital-profil

Anna Christoffersson

📍 Stockholm

Grammisnominerad sångerska, en av Sveriges mest älskade liveartister. Stämning genom musik i toppklass. Lyhörd, scenvan och professionell med en röst som berör in i hjärtat.

Se mer från Anna Christoffersson på artistens Gigital-profil

Simon Zion

📍 Stockholm

Simon rör sig mellan storskaliga produktioner med storband och intima jazzspelningar. Oavsett sammanhang vill Simon inspirera med sin musik.

Se mer från Simon Zion på artistens Gigital-profil

Jazzkollektivet

📍 Malmö

Jazzkollektivet är en samling av nordens unga jazztalanger som kan leverera allt i från duo- till niopersoners storband - allt efter vad som passar just ditt event och budget. Kollektivet har 100-tals konserter i ryggen och vill återinföra jazzen till fest, dans och mingel.  I en tid där musik ofta massproduceras erbjuder de levande musik som spelas av riktiga musiker.

Se mer från Jazzkollektivet på gruppen Gigital-profil

Robert Twamley

📍 Falkenberg

Det har gått 25 år sedan Frank Sinatra dog och nu tar den irländska sångaren Robert Twamley sin Frank Sinatra Tribute Show runt om i Sverige! Det har varit hans livslånga ambition att få ge oss sin tolkning av The Great American Songbook. Särskilt de sånger som gjorde Sinatra känd. Med en bakgrund inom Americana och Country har Robert alltid beundrat mannen som också är känd som “Chairman of the Board”.

Se mer från Robert Twamley på artistens Gigital-profil

Jazz utan sång

KASSETT

📍 Stockholm

KASSETT spelar urban musik som passar till lounge och klubbmiljö. Med samplingar, beats och improvisation fungerar bandet som en DJ fast med fingertoppskänslan av ett liveband.  Bandet har dessutom stor varna av att spela vid mingel och liknande tillställningar och kan anpassa upplägget efter kundens behov. KASSETT är i grunden en trio men syns även i större konstellationer.

Se mer från KASSETT på bandets Gigital-profil

Hulegårds Kapell

📍 Stockholm

Hulegårds kapell är en jazztrio som bildades 2015. Trion har bl.a. gjort fem sommarturnéer, varit kompband till artister, uppträtt i TV och släppt en EP och ett album. Med fin känsla för anpassning förgyller de ditt evenemang med högklassig jazz.

Se mer från Hulegårds Kapell på bandets Gigital-profil

Gustav Lundgren

📍 Stockholm

Gustav Lundgren Trio består av några av Sveriges mest väletablerade och välmeriterade jazzmusiker. Gitarristen Gustav Lundgren har vi hört spela med allt från Anne Sofie von Otter till Bo Sundström. Trummisen Ola Bothzén har spelat med allt från Niels-Henning Ørsted Pedersen till Zara Larsson.

Se mer från Gustav Lundgren på artistens Gigital-profil

Gentlemen & Gangsters

📍 Göteborg

The Gentlemen & Gangsters play traditional New Orleans hot jazz with a touch of swing. Focusing on authenticity in content and delivery, as well as a solid, driving rhythm, the group strive to play music that moves you and that stays true to the style of jazz giants such as Louis Armstrong, Bix Beiderbecke, Muggsy Spanier, Sidney Bechet, Duke Ellington, etc.

Se mer från Gentlemen & Gangsters på bandets Gigital-profil

Carl Bagge Trio

📍 Stockholm

Carl Bagge är en av Sveriges mest framstående jazzpianister. Med en bred repertoar lämpar sig trion för både konsertuppträdanden, cocktail- och mingelunderhållning.

Se mer från Carl Bagge Trio på bandets Gigital-profil