Det är någonting med covers som kan väcka liv även i den mest modesta publiken. Coverband vet hur man förtrollar publiken, vilka låtar som fungerar för den specifika målgruppen och hur man skapar starka känslor med små medel.  

I den här listan kan du upptäcka några av Gigitals främsta coverband.

Coverband Stockholm

The Apricots

📍 Stockholm

The Apricots är rutinerade musiker med gedigen erfarenhet av livemusik och produktion av underhållning för både privatpersoner och företag. Bandet sätter ett högt pris på scennärvaro, energi och kontakt med publiken – allt för att skapa en personlig och oförglömlig show.

Se mer från The Apricots på bandets Gigital-profil

POPCORN

📍 Stockholm

POPCORN är ett event/partyband med en bred repertoar och hög underhållningsfaktor, och spelar allt från 60-talet och framåt inom pop, rock, soul, m.m.

Se mer från POPCORN på bandets Gigital-profil

Juni

📍 Stockholm

Eventbandet Juni möttes i sin delade passion för att stå på scen och sprida glädje. Deras gemensamma meritlista är lång: företagsevent, turnéer i Sverige och Europa, samt diverse proffsproduktioner. Juni är bandet som lyser upp ert evenemang och ger er en upplevelse ni sent kommer att glömma. Tidigare anlitade av Svenska fotbollsförbundet, Postnord, Stockholms miljöförvaltning m.fl.

Se mer från Juni på bandets Gigital-profil

Coverband Göteborg

Myrans Orkester

📍 Göteborg

Myrans Orkester är ett enerifyllt jazzband från Göteborg som i första hand spelar våra egna versioner av kända poplåtar. Efter tio år som band och ett hundratal gig i bagaget är Myrans ett sammasvetsat gäng som kan leverera massor av härlig musikalisk stämning.

Se mer från Myran Orkester på bandets Gigital-profil

The Babes

📍 Göteborg

Sveriges svängigaste coverband från Göteborg som spelar på din företagsfest, bröllop, event, kick-off, afterski och privatfest! Bandets flexibilitet och breda repertoar med låtar från 50-talet till dagens radiohits har gjort dem till en favorit på alla typer av tillställningar. De erbjuder färdiga koncept, skräddarsydda helhetslösningar och tar hand om hela underhållningsbiten på ditt event!

Se mer från The Babes på bandets Gigital-profil

Coverband Skåne

Chunky Funk

📍 Malmö

Svängigt gäng som sätter glädje och energi främst! Blandar gamla hits av Michael Jackson, Prince och Aretha Franklin med nyare dängor av Bruno Mars, Justin Timberlake och Dángelo. Alltid med fokus på att hålla dansgolvet kokandes!

Se mer från Chunky Funk på bandets Gigital-profil

Calles Kompband

📍 Kristianstad

Calles Kompband är det moderna partybandet med en repertoar som riktar sig mot klubb och pop genren. Med egen professionell ljus och ljudproduktion turnerar Calles Kompband frekvent runtom i Skandinavien och Europa.

Se mer från Calles Kompband på bandets Gigital-profil