Berätta mer om Scandic Laholmen och vilka gäster som kommer till er på sommaren!

Scandic Laholmen reser sig på en av kullarna som omger Strömstad. Man är både mitt i smeten och har första parkett mot havet. På somrarna väcker leisure-gästerna staden till liv. 90% av besökarna är norrmän men i takt med framfarten av lokal turism har inhemska turister kommit tillbaka.

Det finns något för alla här, oavsett om man är en friluftsmänniska eller en livsnjutare. Natur- och vattenaktiviteter finns det gott om. Vi har en stark matprofil och har ett kök som skiljer sig från klassiska Scandichotell. Vi sätter våra egna menyer anpassade för våra gäster och för våra olika säsonger.

Vad har musiken för roll på er anläggning?

Vi vill att våra gäster ska ha det gott och vilja stanna kvar i den goda stämningen. Därför är musik så pass viktig för oss. Vi har en av de bästa uteserveringarna i stan med utsikt mot hamnen. Den har vi byggt om och premiärar nu i sommar. Att sitta ute i solen till en fin solnedång, det är verkligen grädden på moset och exakt den upplevelsen vi vill ge våra gäster.

Under vinterhalvåret har vi mer avskalad musik i form av en pianobar. På sommaren vill vi skapa en annan känsla och har därför valt modern jazz och blues. Musiken hjälper oss att förnya oss och skapa en atmosfär som är inbjudande för våra gäster.

Vad ser ni mest fram emot mest i sommar?

Det är första sommaren för vår ombyggda terrass, det har vi väntat på i flera år. Vi är också väldigt nyfikna på responsen till vår nya musikprofil och artistbokningar. För oss är det viktigt att såväl gäster som artister trivs hos oss och vill komma tillbaka säsong efter säsong.