Josefine Prihm, programansvarig på Popstory, berättar om Stockholms nya festdestination.

Popstory på Djurgårdsvägen 68, Djurgården

Pop Story invigdes i höstas - vad är det för atmosfär som har vuxit fram?

Visionen har alltid varit att skapa en plats med lite fart i här på Djurgården, ett ställe som andas fest. Popstory ska bli en naturlig plats där man antingen rundar av fredagen med en galen AW efter en lång konferensdag på Hasselbacken eller börjar sin kväll med en festligare brunch på lördagar. Det blir alltid fest och högre tempo än många förväntar sig. Vi har bland annat DJ:s dagtid, karaokevagn, brunchquiz och cavapong.

Hur ser er musikprofil ut? Vad kan gästerna förvänta sig?

Popstory andas 80-90-tal i atmosfären och designen men musiken får gärna spegla 90- och 00-tal. Kommersiellt och låtar man bara sjunger i duschen annars men som aldrig går ur tiden. Det är också mycket disco, svensk pop och en lättsam vibe som passar många. Det verkar som att vi har träffat ganska rätt. I december hade vi till exempel glamrockbandet Visiteur här hos oss. Det var love at first sight och mer av allt.

Vi älskar när DJ:s och artister som vi bokar har samma inställning och kan skapa en lekfull atmosfär, både med musiken men också med kläder och sättet man interagerar med publiken på. När man spelar hos oss så får man gärna ta på sig en lite större kostym och ta ansvar för stämningen. Vi har en tacksam skara gäster men som ibland behöver lite skjuts!


Vad skulle ni vilja se mer av i lokalen?

Det ska vara högt i tak och fyllt med överraskande moment som drag-bingo, japanska karaokevärdar och allmän fest-hets. Vi vill att folk ska ha kul och se oss som en naturlig plats att åka till för att fira svensexor, möhippor, födelsedagsfester, kick-offer, ja, you name it, eller bara ha en riktigt rolig bottomless brunch med vännerna.

Vad är ni mest taggade på 2023?

Konceptet som vi nu börjat etablera ska utvecklas ännu mer och såklart nå ut till fler nya gäster. Ska bli sjukt kul att testa ALLAOKE, allsång på karaoke-vis, där alla i publiken är med och sätter sina bästa toner till riktigt bra musik från 90- och 00-talet, som typ alla 70-80-90-talister kan! Det ska bli Stockholms minst stela fest-ställe, där alla är välkomna att gå loss precis hur man vill och känner för, vi är pro gränslöshet.

🎧 Är du DJ och vill spela på Pop Story? → Se här