Förgyll kvällen med en trubadur som läser av publiken, skapar den rätta stämningen och bidrar till ett minnesvärt event. I listan nedan hittar du duktiga trubadurer i Stockholm och Göteborg.

Trubadurer i Stockholm

Cornelia

📍 Stockholm

Singer songwriter från Stockholm som bott i både Australien och Storbritannien. Cornelia skapar en mysig och avslappnad stämning med en känslosam röst och sin akustiska gitarr. Hon har gigat på scener i London, Gold Coast, Stockholm och Roslagen.

Se mer från Cornelia på artistens Gigital-profil

Jonas Snitt

📍 Stockholm

Oavsett tillfälle så ordnar Jonas Snitt så att ni får den mest passande livemusiken eller musikquiz. Jonas Snitt spelar med en kick pedal och är perfekt när man ska dra igång festen med låtar som tex Avicii Wake Me Up, Get Lucky av Pharell. Uppträtt bla på The Voice TV4, Kungsträdgårdens stora scen två gånger, Konserthuset, Radio P4, Berns, turné med Mikael Rickfors.

Se mer från Jonas Snitt på artistens Gigital-profil

Victoria & Leo

📍 Stockholm

Två frilansande musiker och artister som har satt ihop en bred repertoar med covers som passar flera generationer. Duon har studerat musik i flera år och har god rutin för att spela live tillsammans på olika typer av event.

Se mer från Victoria & Leo på duons Gigital-profil

JOACIM & TIFFANY

📍 Stockholm

Duon som spelat ihop i många år och har en repertoar bestående av musik från alla tider och olika typer av genres. Garanterad god stämning - oavsett om du vill ha det svängigt eller lugnt.

Se mer från JOACIM & TIFFANY på duons Gigital-profil

Alva & Adrian

📍 Stockholm

Alva & Adrian är en stockholmsbaserad sång- och gitarrduo med stor erfarenhet av att spela ihop inom olika genrer.  Med ett bagage av allt från finstämda jazzstandards, svängiga souliga toner, till klassiska partydängor skräddarsyr de en repertoar efter ert önskemål och utlovar en festlig stämning med personlig touch.

Se mer från Alva & Adrian på duons Gigital-profil

Trubadurer i Göteborg

EBBA

📍 Göteborg

EBBA är en väl anlitad artist och gör flera hundra gig om året. EBBA samarbetar med många professionella musiker,  har en bred repertoar och gör allt från lounge till företagsfest.

Se mer från EBBA på artistens Gigital-profil

Frida Wallin

📍 Göteborg

Med eftertänksamhet och melankoli i texterna och längtan och hoppfullhet i melodierna, skriver Frida Wallin för att beröra och skapar musik för både glädje och tröst. Under 2022 har Frida bland annat uppträtt live i Sveriges Radio P4 samt mottagit Cornelis Vreeswijk stipendiet för låtskrivare under 35 som delas ut av Cornelissällskapet.

Se mer från Frida Wallin på artistens Gigital-profil

Martin Thulin

📍 Göteborg

Med ett sound som skriker retro så tar Martin Thulin med lyssnarna på en resa tillbaks i tiden, långt innan autotune och överproduktion nästlat sig in i musikvärlden. Tidlösa klassiker löser ut varandra, en efter en. Med en röst och en gitarr så skänker Martin Thulin er en kväll att minnas, med musiken vi aldrig kommer glömma.

Se mer från Martin Thulin på artistens Gigital-profil

Sofia & Magnus

📍 Göteborg

Sofia & Magnus är en duo från Göteborg som har en bred repertoar och olika temakvällar för ett tydligt koncept. Från lounge och mingel till fartfyllda klassiker. De spelar även på trio, kvartett, kvintett och 8-mannaband på större tillställningar.

Se mer från Sofia & Magnus på duons Gigital-profil

Hanna Boquist & Richard Hauer

📍 Göteborg

Väletablerad duo med många spelningar i bagaget. Bred repertoar och stark musikalisk prestation.

Se mer från Hanna Boquist & Richard Hauer på duons Gigital-profil