Frida Hultman berättar om sommaren på Hus 57

Berätta mer om Hus 57 och vilka gäster som kommer till er på sommaren!

Våra sommargäster vallfärdar till Skåne för att fira semestern. De kommer hit för närheten till havet och för att det händer mycket i Ängelholm och orterna runt omkring. Det vi insåg förra sommaren, när vi smygöppnade bakgården, var att det var många som längtade efter intima och genuina upplevelser som vi tyckte saknades i upplevelseutbudet. Det är exakt det vi försöker skapa i år.

Hus 57 ligger mitt i stan men vi har också en bakgård som inte många känner till. För att ta vara på allt det härliga med sommaren har vi piffat upp bakgården och tagit fram mat- och upplevelsekoncept för veckans alla dagar. Det bjuds på bland annat räkfrossa, grillfester, boulekamp, livemusik och DJ:s.

Vad har musiken för roll hos er?

I år bjuder vi på ett brett musikprogram som vi tror att många av våra gäster kommer att uppskatta. Musikprogrammet består av härlig americana med artisten Ceder, funk med skånebandet Chunky Funk, covers med TrubadurEhn och JEM samt Moniker som är lite av en lokal profil. Det här blir startskottet för vår musikprofil som vi vill utveckla år för år.

Vad ser ni mest fram emot mest i sommar?
Vi ser otroligt mycket fram emot att visa upp Skånes härligaste bakgård och ge gästerna till en riktigt härlig sommarupplevelse i vårt fina Ängelholm.