Här har vi valt ut några av våra bästa DJ:s som passar perfekt för ett mingel, AW eller varför inte på en kick off? Dessa grymma DJ:s kan även ta med sig egen utrustning till ditt event.

Håll käften Och Dansa

Håll Käften Och Dansa är en DJ som får gäster att dansa både på klubb, företagsfest och mingel.

Håll käften och dansa

Läs mer och boka Håll Käften Och Dansa här

Jennifer Love

Jennifer Love är en av Sveriges mest bokade kvinnliga DJ:s. Hon levererar och skapar en fantastisk stämning varje gång hon spelar.

Jennifer Love

Läs mer och boka Jennifer Love här

Hugo Perlskog

Hugo är en charmig event- och fest-DJ med bakgrund inom digital marknadsföring som spelat musik på modeevent, nattklubbar och releasefester i snart tio år.

Hugo Perlskog

Läs mer och boka Hugo Perlskog här

Evelina Nässén

Med snart 7 år bakom skivspelarna och en bakgrund inom modeindustrin så har hon ljudsatt och skapat rätt atmosfär på modevisningar, vernissager & mingel.

Evelina Nässén

Läs mer och boka Evelina Nässén här

Vinci Brian

Vinci Brian är en open format-DJ & producent med fokus på melodisk och dansant musik. Allt från Disco Funk och Soul till det senaste inom Afrobeat, RnB och Hip Hop.

Vinci Brian

Läs mer och boka Vinci Brian här

Eka Scratch

Eka Scratch är flitigt bokad på klubbar, events och festivaler norden runt och vet precis hur stämningen ska ljudsättas var hon än spelar.

Eka Scratch

Läs mer eller boka Eka Scratch här

För att spana in fler av våra DJs och annan underhållning, klicka här!

--

Är du nyfiken på andra liveartister och DJ:s som du kan hitta och boka direkt på Gigital? Se Gigitals utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att det är helt gratis att använda sig av Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com'