Som eventplanerare behöver man ofta trolla med knäna för att skapa bästa möjliga upplevelse med begränsade resurser. I en undersökning gjord av EventMB 2018 framgår det att hela 81% av de tillfrågade eventplanerarna anser att budgeten är den största utmaningen.

Att planera och genomföra event är långt ifrån enkelt. Artistbokning har traditionellt sett varit både tidskrävande och dyrt. Något som kan förlänga ledtiderna och i värsta fall äventyra hela eventet är processen att hitta en lämplig artist, få ett prisförslag redan i planeringsstadiet och komma överens med artisten.

För att göra det enklare för eventplanerare att jobba med musikunderhållning startades Gigital - med ett transparent prissystem som kärna.

Så möter du artistbudgeten med hjälp av Gigital

🔎 Transparenta artistpriser

På Gigital kan du se startpriset på över 200 professionella artister inom olika kategorier och genrer. På så sätt får du en tydlig överblick över prisbilden och kan enkelt använda artisterna i dina offerter mot kund eller i budgetplaneringen.

Tips! Genom att skapa ett konto (helt gratis!) kan du se startpriser på alla Gigitals artister.

📌 Sätt en maxbudget och få anbud

Om du söker efter inspiration och variation på musikunderhållning kan du lägga upp ett gig. Här får du anbud från relevanta artister, band och DJ:s som passar bäst för eventet och budgeten. Att hitta artist via Gigs är en garanti på att budgeten inte springer iväg.

Tips! Testa att lägga upp ett gig för att samla in förslag på artister inom din budget. Du binder inte upp dig till något förrän du själv väljer att gå vidare med en artist.

🎛 Filtrera efter pris

Få en inblick i vilka artister som skulle vara aktuella genom att filtrera efter pris, stad och genre. Gigital har hundratals utvalda artister, band och DJ:s i prisspannet 2 500 - 65 000 kr. Utforska och lär känna våra artister med hjälp av filtreringen och artistprofilerna.

Tips! När du filtrerar bland Gigitals artister får du automatiska förslag på de mest relevanta artisterna för ditt event.

☔️ Inga överraskningar

Din budget bestämmer slutpriset. När du använder dig av Gigital utgår du ifrån din budget och har alltid möjligheten att justera priset när du diskuterar med artisten.

Vi har inga start- eller prenumerationsavgifter. När du väl gör en bokning tillkommer endast en standardavgift på 15% på det pris du och artisten kommit överens om. Du får all information om både priset och avgiften innan du förbinder dig till något.

En tydlig överblick över budgeten, vilket betyder att du inte behöver oroa er för att budgeten sticker iväg. Vi har de bästa och mest transparenta priserna i branschen - mer för dina pengar och mer tillbaka till artisten.



På Gigital kan du utan krångel hitta och boka ett stort utbud av branschens hetaste talanger, grymma coverband och professionella DJ:s.

Läs mer 👉 Varför startade vi Gigital

--

GIGITAL
Enabling live music
www.gigital.com