En av Sveriges mest exklusiva shoppinggallerior, Sturegallerian, skapade en kärleksfull mötesplats under alla hjärtans dag 2019.

Med syfte att ge besökarna en upplevelse utöver det vanliga bjöd Sturegallerian in till en intim konsert av artisterna Bishat, Lennixx, Kristofer Greczula, Isak Danielsson och DJ:n Håll Käften och Dansa.

Magiska sångröster, hjärtformade ballonger och mötet med gamla och nya vänner är allt som behövs för att känna pirret i magen en mörk februarikväll.

Linda Monie, Marketing Manger på Sturegallerian, berättar om satsningen:

“För att kunna ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga krävs det av oss att vi kan erbjuda något som skapar en wow-faktor. Gigital är en plattform som på ett smidigt sätt ser till att bokningarna av våra artister sker utan krångel, vilket är helt fantastiskt!”

Inspireras av Sturegallerian och skapa minnesvärda ögonblick som med hjälp av Gigitals artister förmedlar budskapet varumärket står för, du med.

Vi har tagit fram en lista på de absolut starkaste rösterna som du kan inspireras i din planering för alla hjärtans dag. Spana in vår lista på de mest intressanta artisterna för en intim spelning!

--

Är du nyfiken på andra liveartister och DJ:s som du kan hitta och boka direkt på Gigital? Se Gigitals utbud med över 200 professionella artister, band och DJ:s här!

Kom ihåg att det är helt gratis att använda sig av Gigital - du betalar endast vid bokning.

Gigital
www.gigital.com'