Inga avgifter för återkommande gigs på hotell/restaurang. Artister får 100% av arvodet hela hösten. Håll utkik efter 💯 i Gigs.

Se alla gigs

Live music as a tool.

Get inspired by how our customers are creating cutting edge events.

Find inspiration through Gigs

Eventbyråer med uppdrag att skapa givande möten av olika storlekar och för olika målgrupper använder Gigital. Här hittar de inspiration, vässar sitt erbjudande och förenklar vardagen för sina projektledare. Det är just därför Sveriges främsta aktörer inom event använder Gigs på Gigital.

“Vare sig vi har behövt en DJ eller att sätta upp en hel festival bestående av coverartister har vi kunnat hitta det på Gigital. Det är en guldgruva av Sveriges bästa och mest prisvärda talanger.”

Reach out with the help of relevant artists

Aktiviteter med upplevelse i fokus tar allt större plats i kommunikationen mot specifika målgrupper, inte minst i sociala medier. Sveriges främsta varumärken väljer att skapa minnesvärda ögonblick med hjälp av Gigitals artister som förmedlar budskapet varumärket står för.

“För att kunna ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga krävs det av oss att vi kan erbjuda något som skapar en wow-faktor. Gigital är en plattform som på ett smidigt sätt ser till att bokningarna av våra artister sker utan krångel, vilket är helt fantastiskt!”

Book one or 100 acts in just a few clicks

Som arrangör av återkommande musikevenemang kan Gigital användas för att automatisera bokningsprocessen. Gigitals system gör det enkelt att boka flera artister till ett större evenemang eller till mindre återkommande spelningar. Som avtalskund får man bättre bokningsöversikt, samlingsfakturor och hjälp av en dedikerad artistbokare på Gigital

“Vi har tagit del av Gigitals infrastruktur för att kunna göra en omfattande musiksatsning med fler än 100 bokade musikakter under ett år. En fantastiskt smidig tjänst som gör det enkelt för oss att erbjuda något unikt till våra gäster.”