Clarion Sign är tillbaka med sin musikscen. I höst väntar AW-koncept på fredagar och DJ-lunch på lördagar. David Viklund, hotelldirektören på Sign, delar med sig av hur hotellet använder musik för att möta gästernas nya (och gamla) beteenden.

Berätta mer om hotellet och era gäster!  

Det här är det största cityhotellet i Stockholm. Vi har både företagsgäster och semesterfirare. Det är människor som ställer höga krav på sin omgivning och förväntar sig både bra service och en vibrerande atmosfär. Det är därför det alltid är hög puls i våra lokaler.

Vad har musiken för roll på er anläggning?

Vi har ett saying hos oss - Clarion loves music. Musiken bidrar till helhetsupplevelsen och tar därför stor plats. Rätt ljud och ljus under dygnets alla timmar är A och O. Det är avgörande att vi anpassar musiken efter gäster vi har för stunden.

Varför har ni valt just AW-konceptet?

Just nu finns det ett stort behov att gå på AW och att resa. AW på hotell i sin egen stad blir som en minisemester för stockholmaren. Hos oss får de en internationell känsla som de har saknat.

Vad är visionen med era kommande musikaktiviteter?

Jag tror att det här kommer att väldigt snabbt bli en naturlig mötesplats dit du går för att lyssna på sköna beats och dricka schyssta drinkar. Det kommer bli full fart och fullsatt!

Vad ser du fram emot mest den kommande hösten?

Jag ser fram emot att få välkomna våra gäster tillbaka. Det blir spännande att se alla nya beteenden hos våra besökare.
En trend som vi ser är att AW-gäster bokar bord i större utsträckning än tidigare. Det är något vi välkomnar och tror är positivt. Kollegor som har jobbat på distans behöver till exempel kunna mötas på en specifik plats istället för att dela upp sig i lokalen eller behöva gå från ställe till ställe. Det hjälper oss också att skapa en tryggare miljö för våra gäster.

👉 Läs mer om Clarions Signs tidigare musiksatsningar