Quality Hotel Waterfront i Göteborg kompletterar den storslagna utsikten med artister från Gigital. I höst introduceras livemusik på brunchen. Musiken kommer även ta plats på hotellets klassiska julbord.

Daniel Fasth, hotellets F&B manager, berättar mer om hösten som kommer.

Berätta mer om hotellet och era gäster!

Waterfront har ett fantastiskt läge mellan Götaälv, Älvsborgsbron och Majorna. Många av våra gäster kommer hit för den fantastiska utsikten mot vattnet, en utsikt som man kan njuta av året runt. Den stora grejen i restaurangen är vårt julbord som blir extraordinärt på grund av utsikten och västkusttemat med fokus på skaldjur.

Våra gäster är både leisureresenärer, företag och lokalborna. Många par brukar fira bröllop och vi arrangerar en mängd andra typer av event och fester. Vi brukar säga att vi är bäst på fest.

Vad har musiken för roll på er anläggning? Varför har ni valt just livemusik på brunchen?

Det är första gången vi kör på konceptet livemusik på brunchen. Vi är övertygade om att det kommer bli en stor succé och ett mervärde som många gäster kommer att uppskatta. Det blir fint inslag där våra gäster kan njuta av god mat, en fin utsikt och fantastisk musik i bakgrunden.

Vad är visionen för era kommande musikaktiviteter? Vad vill ni ge gästerna för upplevelser?

Vi vill att personer i närområden ska känna sig välkomna att komma till oss och äta brunch, att göteborgarna ska kunna uppleva en härlig hotellbrunch i sin egen hemstad.

Vad ser du fram emot mest den kommande hösten?

Det är framförallt brunchspelningar jag är ser fram emot. Jag tror att varje söndag kommer vi kunna skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster, inte minst då vi kommer ha stor variation på vilka artister som kör.

Och sen ser jag fram emot julbordssäsongen med musik som ett extra inslag för våra gäster. Musiken kommer att ge julbordet en extra dimension på upplevelsen och kommer bli en trevlig överraskning för dem som är här.

Det känns väldigt kul och inspirerande att få kicka igång de här satsningarna tillsammans med Gigital!