Att fira livets stora händelser på Clarion Wisby har varit en självklarhet för visbyborna. Nu storsatsar hotellet på en fullspäckad musiksäsong. Fokus ligger på att låta gästerna fira både veckosluten och vinterns högtider. Hotelldirektören Viktoria Andersson berättar om vägen tillbaka till gästernas hjärtan.  

Berätta mer om Clarion Wisby och era gäster!

Clarion Wisby är ett hotell som ligger på en väldigt populär destination. Det är en mötesplats som ändrar karaktär med säsongerna. Våra gäster är allt från barnfamiljer på lov, semesterfirare under högsäsong till gotlänningar som kommer förbi på en drink en fredag kväll.

Våra gäster ställer höga krav på sin omgivning och förväntar sig både bra service och en vibrerande atmosfär. Det är därför viktigt för oss att hotellet erbjuder en trevlig stämning och hög puls och vi vill vara en naturlig mötesplats för såväl lokalbefolkningen som våra andra gäster.

Vinterträdgården, Clarion Wisby

Vad kommer musiken ha för roll på er anläggning?

Vår vision inom Clarion är att öka livskvalitet för gäster och medarbetare. Konceptet Livingroom är en viktig del i detta! Vi vill att hotellet ska vara det givna vardagsrummet i Visby. Konceptet avspeglas i en vibrerande atmosfär i entrén och lobbyn där musiken har en lika central del som mat och dryck. Musiken bidrar till helhetsupplevelsen och tar därför stor plats hos oss.

Vad är visionen för era kommande musikaktiviteter? Vad vill ni ge era gäster för upplevelser?

Många gotlänningar har en relation till hotellet. Sedan hotellet öppnade i mitten av 1800-talet har högtider och de stora milstolparna firats i våra lokaler. Det är här man tar studenten, träffar kärleken och gifter sig. Vi vill fortsätta ge våra gäster möjlighet att fira livet hos oss. I år arrangerar vi både veckovisa AW:n, julbord och nyårsfirande. Det lirar också väl med Clarions vision om att vara ett landmärke för staden och att ha en given plats i gästernas hjärtan.

Vad ser du fram emot mest den kommande säsongen?

Det är framförallt att äntligen få mötas efter 18 månader av pandemi. Att få mingla och ha det trevligt tillsammans är något som Clarion Wisby är till för. Hotellet är byggt för möten och rörelse. Vi vill att de ytor vi har ska fortsätta bidra till att våra gäster skapar minnen hos oss.

Clarion Wisby