Josefine Ström, F&B manager på The Sparrow, berättar om sin ödmjuka approach till att driva en fransk bistro. Under 2022 tar hon in expertis från DJ:s för att komplettera den franska känslan i lokalen.

Berätta mer om The Sparrow och era gäster!

The Sparrow är en fransk bistro och vinbar som lockar till sig en härlig mix av människor, vissa känner till oss andra råkar passera och är nyfikna på vårt mat- och dryckeskoncept. Vi ser att nya gäster hittar till oss hela tiden, såväl lokala stockholmare som internationella gäster. Vissa är här för att ta ett glas i vinbaren och andra är här för att ta del av hela upplevelsen med både mat och dryck.

Vad kommer musiken för roll på er anläggning?

Musiken är väldigt viktig för stämningen, precis som god mat och dryck så ger det en härlig känsla. Människor blir glada av musik och det tillför något för helheten. Många kommer till oss för att njuta av god mat och gott vin och musiken kommer bidra jättemycket. Vi vill därför köra på allt från låtar man känner igen till nya franska favoriter för att hjälpa våra gäster att komma i rätt stämning.

Vad är visionen med era kommande musikaktiviteter? Vad vill ni ge era gäster för upplevelser?

Musik lockar till sig människor. Våra gäster ska få en känsla av att här har man tänkt på hela upplevelsen. För oss är helheten A och O med god mat, bra viner och nu även riktigt bra musik. Vi vill sprida glädje och hjälpa våra gäster att komma in i stämning för det man ska göra efter att ha varit hos oss.

Vad ser du mest fram emot mest 2022 på The Sparrow?

Naturligtvis ser jag fram emot att se ännu fler gäster i restaurangen. Jag är också förväntansfull på det som musiken kommer att göra med upplevelsen hos oss. Vi kan mat och dryck. Nu vill vi att våra DJ:s ska bidra med sin expertis på hur man sätter ihop musiken för att skapa fantastisk stämning i vår vinbar och bistro.

Fransk mat & dryck på Birger Jarlsgatan 26A